Domov > O KNSS

Naša spletna stran uporablja osnovni t.i. sejni piškotek, ki je del platforme, na kateri deluje in je izbrisan, ko zapustite našo spletno stran ali zaprete vaš spletni brskalnik, ter piškotek za potrebe spletne analitike ponudnika Google Analytics.

Piškotek Izvor Opis
PHPSESSID naša spletna stran

Sejni piškotek, ki spremlja vašo pot po naši spletni strani in služi začasnemu shranjevanju vaših vnosov v različnih obrazcih na spletni strani. Njegov rok trajanja je trenutna seja (obisk) - traja do zaprtja brskalnika. Piškotek je obvezen za delovanje spletne strani.

_ga Google Analytics

Piškotek s strani Google Analytics storitve za analizo obiska spletne strani, ki nam pomaga pri analizi obiskanosti spletne strani in planiranju izboljšav na podlagi teh podatkov. Piškotek je namenjen razlikovanju med obiski in unikatnimi obiskovalci. Piškotek se ustvari oz. se mu podaljšja veljavnost za 2 leti ob vsakem prikazu posamezne podstrani.

Dodatne vsebine

O KNSS
Obrazec za stik

26.06.2017