Iskanje po spletni strani: 
 

Projekti

  Domov > O KNSS
 

Razvoj podpore za izboljšanje delovnega okolja v MSP

 Podrobnosti o projektu (PDF datoteka, 169Kb)

Namen projekta "Razvoj modela podpore malim in srednjim delodajalcem pri izboljševanju delovnega okolja ranljivim skupinam delavcev", katerega prijavitelj je Univerzitetni inštitut RS - Soča, kot sodelujoča v projektu pa sta ZDOPS in pa KNSS - Neodvisnost, je razviti in preizkusiti model podpore malim in srednjim delodajalcem pri izboljševanju delovnega okolja ranljivim skupinam delavcev.

Spoštovani,

Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije – Soča, skupaj s partnerjema v projektu, Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije – GIZ in Konfederacija novih sindikatov Slovenije – Neodvisnost, sodeluje v projektu Razvoj modela podpore malim in srednjim delodajalcem pri izboljševanju delovnega okolja ranljivim skupinam delavcev. Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada.

Pred vami je vprašalnik, s katerim želimo izvedeti vaša mnenja o delovnem okolju, odnosih s sodelavci in sodelavkami ter vašem počutju na delovnem mestu. Vse več oseb se namreč sooča s problematiko stresa in izgorelosti na delovnem mestu, bolniškimi odsotnostmi, težavami pri usklajevanju poklicnega in družinskega življenja in podobno. Cilj raziskave je, da z vašo pomočjo pripomoremo k prepoznavanju ključnih dejavnikov in posledic stresa in izgorelosti na delovnem mestu ter na podlagi teh ugotovitev oblikujemo priporočila za zmanjševanje stresa pri delu ter pripomoremo k višji stopnji ozaveščenosti o pomenu zdravja in zdravega delovnega okolja med zaposlenimi, delodajalci in oblikovalci politik. Po zaključku raziskave bodo rezultati dostopni javnosti na spletnih straneh Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Republike Slovenije - Soča www.ir-rs.si/, Združenja delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije www.zdops.si ter Konfederacije novih sindikatov Slovenije Neodvisnost www.knssneodvisnost.si.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje in pomoč.
Konzorcij partnerjev

>>> VPRAŠALNIK


Akademija KNSS

Vsebina v pripravi.

 

 
Dodatne vsebine
 
O KNSS
Obrazec za stik
Piškotki

Novosti
 
26.06.2017
Slavnostna podelitev priznanj na temo Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu v letih 2016/17
07.05.2017
FOTO UTRINKI Z LETOŠNJEGA KRESOVANJA NA ROŽNIKU V ORGANIZACIJI ŠTIRIH REPREZENTATIVNIH SINDIKALNIH CENTRAL
05.05.2017
Čestitamo ob 1. in 2. maju, prazniku dela
16.12.2016
Srečno novo leto 2017!
04.05.2016
UTRINKI S KRESOVANJA IN PROSLAVE OB DELAVSKEM PRAZNIKU - 1. MAJU

Kontaktni podatki
  Sindikat Ljubljanske regije
KNSS - Neodvisnost

Linhartova cesta 13
1000 LJUBLJANA

Tel.: +386 1 4391810
Fax.: +386 1 4391815
E-pošta:

Stik z nami >>>

   
     
  © 2008 KNSS SINDIKAT Ljubljanska regija. Vse pravice pridržane.
Domov  |  O KNSS  |  Včlanitev v sindikat  |  Zakonodaja  |  Kolektivne pogodbe  |  Sindikalne liste in uredbe  |  Piškotki Stran poganja
EASYWEB